Tid å lese:

Tid å lese:

Skapelsen

I begynnelsen logget jeg på.
Skjermen var øde og tom, mørke lå over meg, og min hånd svevde over tastaturet. Da sa jeg: “Det skal bli blogg. Og den skal ha engasjerte lesere, fordi innholdet er lærerikt, enkelt og morsomt.” Og jeg så at det var godt.
Og det ble kveld, og det ble morgen, første dag.

I begynnelsen var det kun et svart intet og en musepeker. (Illustrasjonsbilde)

Jeg sa: «Bloggen skal handle om strategi og ledelse, markedsføring og kommunikasjon.» Og jeg skilte innhold fra innhold med tematikk. Jeg kalte bloggen for «Bjørntvedts bibliotek». Og jeg så at det var godt.
Og det ble kveld, og det ble morgen, andre dag.

 

Jeg sa: «La meg fylle bloggen med farger.» Og jeg fant frem temaer, paletter, bilder og scroll-elementer. Da jeg endelig var ferdig, sjekket jeg hvordan nettsiden så ut på mobil. Og jeg begynte på nytt.
Og det ble kveld, og det ble morgen, tredje dag.

 

Jeg sa: «I dag skal jeg skrive!» Og jeg opprettet en ny post. Da med ett, i eterens hage, åpenbarte YouTube seg for meg. Det lokket med inspirerende klipp om Apple, og jeg spiste dem alle sammen.
Plutselig var det kveld, og det ble morgen, fjerde dag.

 

Jeg sa: «Nå MÅ jeg komme i gang!» Men kjæresten min, Hanne, skulle visstnok til tannlegen, og ba meg leke med lille Helene. Og sammen lekte vi, med kosekaniner, gummisjiraffer og en fjernkontroll fra Apple, som dessverre sluttet å virke.
Jeg tok tidlig kvelden, og det ble morgen, femte dag.

 

Jeg sa: «I dag skal det skje!» Og det skjedde! Jeg skrev min første post. Men tanken på at noen skulle lese den gjorde meg selvkritisk og feig. Jeg sa: «Det her holder ikke mål! Dette kan jeg ikke publisere!» Og jeg revurderte posten, hele prosjektet og egen yrkesvei.
Og det ble kveld, og det ble morgen, sjette dag.

 

Jeg sa: «I dag tar jeg en velfortjent øl.» Og jeg tok meg en øl. Og det ble to, tre, og fire. Og jeg kjente at det var godt.
Og det ble natt, og det ble langt utpå formiddagen.

 

Den sjuende dagen logget jeg av.

 

Uka etter gikk bort til forefallende driftsarbeid og uforutsette telefoner.

 

Etterord:

Det tok meg to år å skrive første post. Denne.
Men nå er jeg endelig i gang.

Post 2 er allerede ferdig.

0 Comments

Leave a Reply